Your Cart

Geleverd uit eigen voorraad

Gratis verzending & retour

30 dagen bedenktijd

Kruik met luxe hoes

Warmwaterkruiken van Cdealsz worden standaard geleverd met een luxe pluche hoes.

kruik met hoes

Warmwaterkruiken met zachte hoes

Waterkruik met hoes

Waterkruik met hoes ontworpen voor de koude winterdagen, een hittegolf, pijn of ontspanning. De Cdealsz waterkruik kan gebruikt worden in de winter om op te warmen of in de zomer om af te koelen. Een product geschikt voor zoveel tegengestelde functies. Wij geloven in gemakkelijke toegang tot dingen die goed zijn voor onze geest, lichaam en het milieu. Met een duurzame aanbod, snelle levering en kostenbesparende kruiken ben je in goede handen bij Cdealsz.

100% Natuurrubber

Kruiken gemaakt van natuurruber zijn slijtvast en hebben minder chemische samenstelling. Tevens zijn deze kruiken milieuvriendelijk.

Keurmerk BS1970:2012

Al onze kruiken zijn grondig getest op veilig gebruik volgens de internationale standaard BS1970, en hebben een CE keurmerk.

Luxe pluche hoes

Exclusieve Cdealsz kruiken komen standaard met een luxe pluche hoes. Kenmerkend is dat ze zacht aanvoelen en dun genoeg zijn dat warmte goed doorlaat.

Kruik met hoes kopen?

Kruik met hoes kopen? Een warmwaterkruik wordt gebruikt om pijn te verlichten, bijvoorbeeld bij een spierblessure of bij menstruatiepijn bij vrouwen. Tevens kan je met een kruik duurzaam opwarmen in de koude winterdagen of heerlijk ontspannen. Warmwaterkruiken van Cdealsz komen standaard met een luxe pluche hoes. Een mooie decoratie, tevens zeer functioneel en ontspannend. Onze kruiken bieden ook een uitkomst voor de hoge gasprijzen van tegenwoordig. Heerlijk de pluche hoes knuffelen tijdens het TV kijken. Uiteraard kan je de kruik ook gebruiken bij het slapen om je bed en jezelf op te warmen.  Een kruik kan gemiddeld 5 jaar lang meegaan bij normaal consumentengebruik. Belangrijk is echter om de kruik goed te onderhouden. Na gebruik het water uit de kruik halen en droog opbergen. Tevens is het goed om de kruik af en toe in te smeren met rubber onderhoudsmiddelen of met talkpoeder om levensduur te verlengen. bekijk ons assortiment.

Onze kruiken

Unieke warmwaterkruiken van Cdealsz tegen hoge kortingen. Mis de deal niet ! Doel warmwaterkruik: onze kruiken zijn geschikt voor het opwarmen, afkoelen, pijn verlichten, en te ontspannen.

menstruatiepijn
wat helpt tegen menstruatiepijn

Zachte kruik kopen?

Kruik kopen? Waar moet je aan denken? Je staat er wellicht niet bij stil bij aanschaf van een warmte kruik. Echter is het toch belangrijk om goed uit te zoeken welke kruiken uitblinken in kwaliteit en gemak. Onze kruiken worden gemaakt van natuurlijk rubber. Zo heeft natuurrubber minder chemische samenstelling en is er geen milieuvervuiling bij de productie. Een warmwaterkruik is ook zeer geschikt om in de zomer af te koelen. Zo kan je koud water vullen in de kruik en in de vriezer plaatsen om vervolgens heerlijk af te koelen. Naast het opwarmen en afkoelen is een warmwaterkruik ook een uitstekende oplossing voor menstruatiepijn. Volg onze blog voor meer tips.

Gratis Verzending

Op alle bestellingen

30 Dagen Bedenktijd

Gratis retour binnen 30 dagen

Wettelijke Garantie

Volgens EU richtlijnen

Veilig & Snel Betalen

iDeal / Klarna / Visa / MasterCard / Maestro / American Express

X