Your Cart

Hema kruik

Wat is de beste kruik van 2022? Is dat de Hema kruik? Of zijn specialistische spelers als Fashy, Cdealsz, Blumtal en Biggdesign beter in het maken / ontwerpen van kruiken?

De Hema kruik is op het eerste gezicht een mooie chique kruik. De hoes van de warmwaterkruik van Hema voelt stevig aan. Een minpunt is dat de capaciteit klein is (1 liter). De hoes van de kruik voelt dik aan. De prijs is zeer concurrerend en de kruik is verkrijgbaar bij 500+ winkels door heel Nederland. Al met al is de Hema kruik een favoriet in Nederland.

hema kruik
Hema kruik

Cdealsz kruik

De Cdealsz kruik met hoes is een exclusieve kruik collectie ontworpen door een professionele designer. De kruik is groot (2 liter). De pluche hoes voelt zacht aan en geeft een “luxe touch” aan de kruik. De designs van Cdealsz zetten de cliche gedachte van traditionele saaie kruiken aan de kant. Minpunt: alleen op de website van Cdealsz zelf verkijgbaar.

Cdealsz kruik

Blumtal kruik

De Blumtal kruik zagen we voor het eerst op de populaire website Amazon Duitsland. Echter in Nederland zien we nog geen doorbraak. Ondanks dat het in Duitsland een zeer populaire kruik is, zien we in Nederland niet dezelfde populariteit.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis Verzending

Vanaf 20 euro

30 Dagen Bedenktijd

Retour binnen 30 dagen

Wettelijke Garantie

Volgens EU richtlijnen

Veilig & Snel Betalen

iDeal / Klarna / Visa / MasterCard / Maestro / American Express

X